TIPS 31 maj

Jag kan varmt rekomendera Maria så har du denna dagen oplanerad - anmäl dig till dessa väl investerade timmar!
Synes 

 

11046537_933872939976910_8138958288540181758_n (1)


Berör

 

"Du människa!

När du tycker att jag misslyckas…

...är det inte för att jag vill göra fel. Inte heller jäklas jag med flit, och även om jag haft fingrar hade jag aldrig pekat ett åt dig. Jag är inte dum i huvudet och jag är inte obildbar, även om det känns som att du ibland tror det.

Men jag är en hund – och du är en människa. Vi tänker inte likadant. Vi ser saker från skilda perspektiv. Vi löser problem på olika sätt, och vi drivs av olika instinkter.

Jag tror att du människa är klokare än jag, och jag tror att du innerst inne vet allt det jag försöker berätta för dig. Men ibland är du alltför upptagen med dina egna tankar och din ambition att lyckas, så du glömmer lyssna på mig.

Jag försöker berätta något för dig, men du ser inte vad jag menar. Jag ber dig förklara så att jag förstår, men du tycker jag borde ha förstått för länge sedan…

Nästa gång jag misslyckas med något du tycker jag borde kunna, stanna då upp lite och fundera, du människa. Fundera över om du kan förklara på något annat sätt. Eller kanske motivera mig ännu mer, så att glömmer alla dofter på marken som ger mig massa olika budskap.

Kanske kan du stötta mig lite mera när jag tycker hunden bredvid känns farlig. Eller hjälpa mig att förstå att människan som står och stirrar på mig med granskande blick inte vill något ont.

Jag älskar dig och litar på dig. Jag lägger hela mitt liv i dina händer. Och det enda jag önskar är att du ska förstå mig och älska mig tillbaka. Även när jag misslyckas."
// DIN VÄN HUNDEN 

Från HIGHFIVEHUNDKURSER


Försöka mig på att visa film

Det här kommer jag ofta på när vi är klara - å vi skulle filmat   Men igårkväll kom jag ihåg det!

HÄR ÄR FILMERNA

NOSEWORK träning med Eukalyptusdoft. Och intensiv markering vill jag fortfarande ha och att han håller kvar vid sitt val. Många " bilder" av hur sök kan se ut. Sätter igång min fantasi också. Sugna? Här finns bästa tränaren!

IMG_2406 (2)

IMG_2402


Varmt grattis

Älskade Lillis - Fyller 9 år ung idag! 

Niilaz

Bild som jag fotat en vinterdag och detta är SÅ han - vår lille Niilaz "lillis". Fotot har sedan Sara gjort om i datorn - läckert va!
Kolla in hennes blogg

 

Orginalfotot från vintern 2012
418769_10150652895161830_1764797616_n