Tävlingar

De senaste helgerna har varit fyllda av tävlingar för min del. superduperkul och lärorikt!

En rallytävling i Fortsättningsklassen med finaste Isa i Nybro, där vi föll på målsnöret, men jag tog med mig mycket kunskap om oss. Trist kunskap, men användbar när den vänds till hur jag vill ha det och jag lägger fokus på det istf hur dåligt det gick. Samtidigt som jag tar med mig det som fungerade för att hålla kvar det!!

Helgen efter åkte vi till Forserum för dubbla starter, Isa och jag. Vi hade trimmat oss lite med utvärderingen från Nybrotävlingen. Gjorde vår grej och satte nästan full pott - tyvärr islag i hinder så 95 p! Jäkla så gött!!
Vilar och laddar om för eftermiddagen - FULL POTT   Wihoo vad vi är bra tillsammans!

Så man ger bara upp vid motgång när man slutar försöka! Ta kunskapen och vänd det till din/er styrka - kan jag kanske sammanfatta dessa tävlingar med 

1000 tack Susanne för lånet av din underbara fint tränade vän.!!! 

11412176_10152942455221662_984052723393429901_n
Fotograf: Sara Romin - gött med tomt ark :)

Dagen efter Nybro åkte jag och Liz med Karma för att plocka tredje certet i bruksklass och ta titeln Svensk utställningschampion - inte nådigt önskemål ............. DET GICK!!
Det var riktigt fräckt att få gå in i bruksklass och med en Aussie med!  - tack för det Liz och Eea :) Det vi gjort tillsammans är stort - att göra en svenskuppfödd Aussie till svensk utställningschampion!!

Igår, årets hittills varmaste dag kändes det som, var vi på Kalmars imponerande välarrangerade utställning. Karma i championklass och springer till sig BIRet 
Grattis alla fina duktiga vänner och kursare som var där - tror jag såg er alla  . Log hela tiden!
2 presentkort i utställningsträning ska två lyckliga vinnare vunnit hos mig! Så även från Nybroutställningen och Saxnäsutställningen i maj - Välkomna!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S