Senaste årets tävlingar

Satt och log lite och kände att fast Bayliez är pensionerad från tävlingar så har jag fått tävla ändå :)

Rallylydnad Nybörjare med Maries Zico: Godkänt med 98 och 99p (dubbeltävling)
Utställning med Liz Karma: cert och BIM.

Rallylydnad Nybörjare med Ulricas Felino: Godkänt med 84p
Rallylydnad Nybörjare med Ulricas Felino: Godkänt med 78p
Utställning med Söras Holly: ck och BIR 
Rallylydnad Fortsättning med Susannes Isa: Godkänt med 95p och 100p (dubbeltävling)
Utställning med Lizs Karma: cert och BIM
Utställning med Lizs Karma: BIR

 

TACK för att jag får möjligheten - det ger så mycket på flera plan 


Tips på utställningsrekvisita

Jag gillar att nummerlappen sitter där den ska vara och inte stör mig eller min hund - så jag vill ha den på armen i ett "fodral". Sen är jag (trots styrketräning  ) för smal om överarmen i förhållande till vad tillverkarna tror att vi människor kan vara, vad det gäller nummerlappshållare kring arm - så jag köpte mig en mobilhållare = nöjd. Testat den på några utställningar nu och med lite vikande så syns numret finfint. Undrar ngn ngt mer om lappen så går det lätt att ta ut och visa 


Tävlingar

De senaste helgerna har varit fyllda av tävlingar för min del. superduperkul och lärorikt!

En rallytävling i Fortsättningsklassen med finaste Isa i Nybro, där vi föll på målsnöret, men jag tog med mig mycket kunskap om oss. Trist kunskap, men användbar när den vänds till hur jag vill ha det och jag lägger fokus på det istf hur dåligt det gick. Samtidigt som jag tar med mig det som fungerade för att hålla kvar det!!

Helgen efter åkte vi till Forserum för dubbla starter, Isa och jag. Vi hade trimmat oss lite med utvärderingen från Nybrotävlingen. Gjorde vår grej och satte nästan full pott - tyvärr islag i hinder så 95 p! Jäkla så gött!!
Vilar och laddar om för eftermiddagen - FULL POTT   Wihoo vad vi är bra tillsammans!

Så man ger bara upp vid motgång när man slutar försöka! Ta kunskapen och vänd det till din/er styrka - kan jag kanske sammanfatta dessa tävlingar med 

1000 tack Susanne för lånet av din underbara fint tränade vän.!!! 

11412176_10152942455221662_984052723393429901_n
Fotograf: Sara Romin - gött med tomt ark :)

Dagen efter Nybro åkte jag och Liz med Karma för att plocka tredje certet i bruksklass och ta titeln Svensk utställningschampion - inte nådigt önskemål ............. DET GICK!!
Det var riktigt fräckt att få gå in i bruksklass och med en Aussie med!  - tack för det Liz och Eea :) Det vi gjort tillsammans är stort - att göra en svenskuppfödd Aussie till svensk utställningschampion!!

Igår, årets hittills varmaste dag kändes det som, var vi på Kalmars imponerande välarrangerade utställning. Karma i championklass och springer till sig BIRet 
Grattis alla fina duktiga vänner och kursare som var där - tror jag såg er alla  . Log hela tiden!
2 presentkort i utställningsträning ska två lyckliga vinnare vunnit hos mig! Så även från Nybroutställningen och Saxnäsutställningen i maj - Välkomna!


Kursavslutningar

Här har det varit lite kursavslutningar - alltid dessa blandade känslor 

Så glad se allas framsteg, människans, hundens och de tillsammans. Och sedan allt de har med sig för fortsatt träning vid olika tillfällen antingen inom kurstemat eller vid annan träning/vardag   Men synd kurserna är slut för det är höjdpunkter att få träffa er pigga, glada och träningssugna. 

Njut av sommaren och allt vad den har att erbjuda! Fortsätt gärna att lägga ett mejl eller sms eller meddelande för jag blir lika glad varje gång jag får höra ngt ifrån er!

10277436_458640284311815_6689976571143343756_n