Vilken vecka :)

Förra söndagen började vinterns rallylydnadskurs igång. Ett förväntantsfullt gäng som sugen kunskapen intill sig. Alla med olika förutstättningar med en underbar vilja. Det går fort mellan tillfällena men kunskapen finns där att plocka fram även efter kursen är slut, okej kunskap är färskvara men det finns kvar där - någonstans :) Vill tro det iaf för annars är ju all kunskap som insupits i plugget under alla år helt förbi

Det är mycket som ska på plats för både människa och hund - men det går bäst om man börjar med grunderna och gör den stadig, kontakt och följsamhet är AochO.
Idag träffades vi igen och det glädjer mig alltid vad kvalitetsträning på en vecka ger resultat - gäller bara vi vill se dem. Idag bjöds det på värmande leenden när människohunden inte alltid förstog vad människan ville att den skulle göra vid skylten. Många "aha" och "jasså" och vad ska jag ha för info - ja just det kan jag ju använda - det kommer jag ihåg. Hur vill jag ha det - var ska jag vara - får hunden plats osv. Superbt träna utan hund och låta den slippa förvirrad ägare

I onsdags njöt jag av banträning som vi kommer ha varannan vecka - känna skillnad i vad olika tempon kan göra med samma moment och sedan lite klur med att hunden väntar på ny info innan besluten tas :) Lite brus kom upp på ytan som kunde tränas mera på "men" även mycket snyggt som är gött att ta med sig - ny miljö, nya hundar och publik med lite nerver. Syns om två veckor - ta med era personliga tips och se hur ni kan bli bättre.

I torsdagskväll - iväntan på att det "lovade" ovädret skulle göra entré så träffade jag en sockersöt spets vars matte och husse inte delade hennes syn på skall  . Lovande familj som jag känner komma fixa detta fint med en stor portion tålamod och hålla sig till sin plan - se det ni vill se och träna resten.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S