VARFÖR VÄLJA MIG?

NÅGRA ORD JAG FÅTT TILL MIG - OM ATT TRÄNA FÖR MIG

 •  Allrabästaste
 • Entusiasmerande
 • Glädje
 • Harmoni
 • Idérik
 • Ingentingäromöjligt
 • Inkännande
 • Innovativ
 • Komplett
 • Känsla
 • Lyhördhet
 • Lösningsinriktad
 • Noggrann
 • Problemlösare
 • Roligt
 • Samspel
 • Superdunderjättekul
 • Tålamod
 • Uthållighet

"Både jag och Nizmo tycker att det har varit jätte roligt och vi har lärt oss otroligt mycket. Jag uppskattar verkligen ditt pedagogiska sätt som gör även de svåra sakerna lätta att förstå. Sammanfattningen jag fått på mail efter har varit guld värda! Att använda aktivering mer i vardagen har jag tidigare inte tänkt så mycket på, nu hjälper Nizmo till att ta av vantar, hämta koppel, ta av strumpor mm :) Vi har fått otroligt mycket tips och framför allt väldigt mycket inspiration :)" 

Therese Nilzzon & Nizmo


"Det är så himla kul att träna för dig för du ser verkligen vad varje individ behöver. Alltid en massa bra tips och idéer som passar oss.

Det vi fått med oss efter den här kursen är hur viktigt det är med planering,noggrannhet,tydlighet om man vill komma nånstans i träningen, och framförallt GLÄDJELeende ansikte med öppen mun och leende ögon Jag känner verkligen att vi har utvecklats ....så tack så himla mycket!! Du är bäst!!"
Helen Axelsson & Signe

"Jag kan än så länge bara ge positiv feedback. Fungera inte den ena idén så känns det som att du har 20 idéer till och vill att det ska fungera. Jag tycker det är otroligt kul att du engagera dig så mycket i alla kurserna. Ta dig tid för var o en. Att du skriver på mailen lite "läxa" kom ihåg grejer som med rallylydnad. Sist men inte minst alltid positiv o glad EmojiEmojiEmoji"
Jessika Fredin & Mille


"Cathrine är den mest fantastiska hundtränaren jag har träffat. Hon utstrålar massa energi, glädje och kunskap. Använder sig utav positiva metoder som lär hunden att det är kul att arbeta med sin förare.

Vi lärde oss otroligt mycket, massvis om utställningar men också otroligt mycket annat som är bra, nödvändigt och nyttigt i vardagslivet.
Jag vill rekommendera Cathrines hundkurser till alla som har en hund. Hon vet hon man lär hundarna på rätt och bäst sätt!"
Sara Eriksson & Frans

"Jag tycker träningarna har varit så felfria som dom kan bli och både jag och min hund älskar att träna för dig. Man är alltid taggad inför träningen och man är alltid lika nöjd och glad när man åker därifrån. Vi hoppas dock på att det kommer fler kurser som jag och Diva kan anmäla oss till!"

Malin Nilsson & Diva


"Anpassad träning utifrån varje enskilt ekipage med glädjen till hundarna i fokus" 

"Lyxig och seriös känsla med individuella tips och råd via mail efter avslutad kurs"
"En instruktör med god kommunikativ förmåga, som har nära till skratt och som lyssnar in önskemål från sina deltagare samt arbetar utifrån ett flexibelt förhållningssätt för att kunna bemöta individuella behov"
"Rekommenderas varmt!"
Sara Romin & Laban

"Med min första hund någonsin och aldrig gått någon hundkurs började jag hos cathrine. Det bästa valet jag gjort! Hon lärde känna mig och min Nixo på djupet och jag kände från start att hon verkligen brydde sig om oss och vår utveckling.
Med kunskap, engagemang och massa energi och glädje har hon guidat oss genom sina spännande kurser. Vi har lärt oss otroligt mycket och haft massa kul på vägen!
Att gå kurs hos cathrine kan jag rekommendera alla som vill uppleva glädje och samarbete med sin hund :)
Tack än en gång!"
Hanna Larsson & Nixo

"Jag har fullt förtroende för dig, och uppfattar att du har stor kompetens om hundar och träning. Och det är kul att träna för dig -  jag trivs.W"
Eva Pettersson & Texas

 "Jättebra gå kurs hos dig. Bra att gå utan hund.Lära sig skyltarna. Alice baktassförflyttningar har blivit bättre. Vill gärna gå kurs igen"
Helén Halvarsson & Alice

"Vi har fått mycket god hjälp och vägledning med vår älskade Hugo. Hundmöten och möten med främmande människor går mycket lättare nu när vi vet hur vi ska agera."
Liselotte Rosenberg & Hugo
"Vilken tur att vi hittade Cathrines kurs med hundmötesträning för oss och vår hund Neo. Han har varit svår i hundmöten hela sitt vuxna liv och i våras tog vi tag i det eftersom vi började bli mer eller mindre skygga på våra promenader. Det var inte roligt att gå omkring och vara orolig för vilka vi skulle möta när vi var ute. Det var otroligt häftigt att vi bara på några kvällar med Cathrines hundmötesträning kunde få bra redskap för att hantera Neo i hundmöten. Vi ändrade inställning och fokus och vi har nu fått en hund som vi slipper skämmas över och kan njuta av våra promenader. Kursen öppnade nya ögon på oss för hundars språk och signaler. Jättespännande! Cathrine som kursledare var mycket engagerad och gav oss utöver kursen många bra tips på hur vi ska hantera vår hund. Denna kurs gjorde att vi vågade ta steget och anmäla oss till andra hundkurser. Detta har vi dragit oss för innan med en hund som jagat upp sig på alla okända som går på både två eller fyra ben."
Ann-Christine Tofft & Neo
"Ricco kom med sin matte o var rådvill, men du gav henne råd som gjorde att  vi kom till rallylydnads SM ---
Du Cathrine ser inga problem utan lösningar – det tackar vi för, för ibland  har man kört fast /tappat sugen – då kommer du som en räddande ängel !"
Agneta A Olofsson & Ricco
"Jag kan varmt rekommendera dig som instruktör. Du lägger ner 110 % på ekipaget. Har ju haft både enskild träning och gått kurs för dig. Du ser individen i grupp, vilket är sjukt imponerade. Du är pedagogisk, du har problemlösning med flera olika alternativ, och hittar det som passar mig och Norp! Du ger det jag alltid vill ha, "nycklar" i träningen. Du skickar med övningar att träna på hemma. Jag är mer än fullproppad på tips och tankar efter en träning med dig. Du är grym! Du berömmer föraren på ett bra sätt, fantastisk feedback får man! Efter avslutad kurs vill jag gå nästa kurs för dig."
Therese Karlsson & Norpan

1000 tack för all feedback!! Det värmer!    
Och om du vill ge feedback på träning vi haft tillsammans så blir jag väldigt glad och tacksam för det mejlet/smset. Ändrar du dig och vill att jag tar bort texten/namnet så säg bara till

.

"Jag tränade rallylydnad hos Cathrine  med min 8 åriga blandis "labrottador". Han hade sedan en skada inte kunnat gå för fullt och därför fått gett upp mycket av det han tyckte var roligt. Kursen var rena vitamininjektionen för honom och vi fick en glad och positiv hund med bättre kontakt än någonsin. Tyvärr blev han därefter hastigt sjuk och finns inte längre hos oss men vi har använt de kontaktskapande övningarna på vår Rottweiler med stor framgång."
Leif & Laban
"Att få träna med Cathrine är roligt, lärorikt och inspirerande. Man lär sig alltid något nytt och hon peppar en varje gång. Från början när jag först hittade Cathrine hade jag svårt att se de små stegen och behövde se ett snabbt resultat. Men hon lär dig att uppskatta de små stegen och ser alltid det lilla man har utvecklas varje gång.
 
Jag har gått många olika kurser hos henne och det är alltid lika roligt att få träna med henne. När jag hittade henne för snart 2 år sen och valde att börja gå kurser för henne var det bland det bästa valet jag kunde gjort både för min egna personliga utveckling men även för min hund. Jag har lärt mig att förstå honom bättre och vi har fått ett roligare träningsliv. De här två åren har varit guld värda eftersom jag var nybörjare inom området och jag ser fram emot flera lärorika kurser och träffar."
Elin & Spike
"Det har varit fantastiskt roligt och lärorikt att gå kurs för dig :)
Du är så positiv och glad och man blir verkligen inspirerad att träna på allt du lärt oss och vi har lärt oss massor :) Vi går gärna kurs för dif igen och vi har ju redan anmält oss...."
Jenny & Sheela, Mikael & Bella
 
Jag är jätte nöjd med träningen hos dej! Du är entusiastisk och det märks att du brinner för våra fyrbenta vänner! Både jag o Doris hade en rolig och lärorik träning! :)"
Emma & Doris

"Att gå kurs för dig Cathrine är så otroligt roligt och inspirerande! Du är alltid glad och positiv och ger alltid hundratio procent fokus på hund och förare. Du anpassar träningen för varje individ vilket gör att man inte behöver oroa sig fall det passar min hund eller inte för det har du redan sett att det gör.  Kunskapen och idéerna som du sitter inne på är guld värda och ger bra respons på hunden. Efter varje kurstillfälle är man så full av inspiration och motivation att man får bromsa sig själv för att det inte ska bli allt för jobbigt för hunden när matte vill så mycket! Man får positiv feedback på det man gör rätt och ditt engagemang med lite läxor till nästa kurstillfälle gör att man motiveras än mer i träningen. Jag har redan rekommenderat dig som instruktör till andra och kommer fortsätta att göra det så fort jag får chansen!"
Lovisa och Kasper

"Att träna för dig ger glädje, inspiration och framgång för mig och min hund. Du har förmåga att anpassa kraven till vad både jag och min hund klarar. Det jag tog med mig hem är att jobba med att vara tydlig till min hund då får vi resultat och att rallylydnad är kul."
Karin Thundberg & Campe
"Att börja träna rallylydnad med Cathrine var ett lyft för både mig och Elsa. Eftersom min hund börjar bli lite till åren ville jag hitta en ny men skonsam träning vilket jag tycker rallylydnaden uppfyller. En annan fördel är ju såklart att grupperna är så pass små att alla hinner få individuell hjälp av en ledare som verkligen lägger manken till att vi ska uppnå våra individuella mål, oavsett om man tänker tävla eller "bara" vill ha kul med sin hund. "
Ulrica Lindberg & Elsa
Som sagt har jag både gått kurs för dig och haft förmånen att se dig träna Min hund! 
Som instruktör vinner du på att du ser helheten hos ekipaget. För dig finns det inga givna vägar, utan du klurar och hittar rätt vägar för just MIG och MIN hund. Du har en otrolig förmåga att förklara varför deet är viktigt att träna med störning, jag tror att alla som gått kurs för dig har greppat detta! Du ser, både vad hundens svagheter och förmågor är och för mig som förare att se och förstå detta. 
Att jag sen har fått förmånen att vara med när du har tränat Felino, har gjort att jag lärt mig ändå mer! Du ställer bra krav på honom och det får honom att växa och bygga självförtroende."
Ulrica Canova & Felino
"Jag är så otroligt nöjd och tacksam över att ha förmånen att få använda dig som handler. Med din kunskap och professionalitet får du Karma att visa sig från sin allra bästa sida. Du lägger så stor vikt att Karma visas väl uppvärmd och förberedd och med massor av glädje. Med dig i snöret  strålar hunden!"
Liz Knutsson & Karma
"En Rallylydnadskurs med upplägget som har fokus bl a på kontakt, följsamhet  och ditt egna kroppsspråk är det bästa vi har gått på.
Skyltar och regler, plugga 10 minuter om dagen för att läsa igenom själv,  och lära sig att  på bästa sätt kunna gå banan utan tvekan för  hunden. 
Avslutningen som en “test tävling” ökade intresset och en perfekt test av  var står vi och ett kvitto på vad man lärt sig.
Kursen gav oss inte bara kunskaper i Rallylydnad utan också en fortsatt bra  grund i vår relation som vi har haft nytta av i andra situationer och  tillfällen."
Ann-Marie Linderö & Jason
"Det har varit jätte roligt att få träna med dig, du är en stor inspirationskälla. Du har hjälpt mig att se och läsa min hund på en helt annan nivå, hjälpt oss få en bättre relation och band. Jag har lärt mig massa nya och rolig övningar som vi har tagit med oss. Du har ett super bra utlärningssätt och man lär sig snabbt.  Man har alltid roligt när man tränar med dig och du har gätt mig ny motivation till att träna min hund. "
Magdalena Persson & Emil

"Det jag gillade med kursen var att du såg alla och gav personliga tips till alla! 
Det jag tog med mig var att jag ska tänka på när jag ger henne belöning."
Emelie Flärd & Thyra
"Är så små grupper så man får hela tiden feedback på om man gör rätt  och så nöjd med att hon ser varje ekipage som unika med unika förutsättningar. Anpassar sina idéer för att till slut hitta en som passar just oss, anstränger sig verkligen så att alla blir nöjda och får med sig något nyttigt från varje kurstillfälle."
Marie Mattson & Zico och Leo

"Jag har tränat både Rallylydnad och Hundmöteskommunikation hos Cathrine. Cathrine är tydlig i sitt sätt att förklara och lära ut så att jag förstår vad och hur jag ska göra. Jag får även kontinuerlig feedback på det jag själv sedan utför tillsammans med min hund. Jag behöver aldrig åka hem från en kurs och undra över något! Cathrine har en förmåga att se vad de olika personligheterna i våra hundar behöver och "fixar" till träningen på bästa sätt åt oss så att det fungerar. Går det inte på det ena sättet, så går det på något annat sätt!  Hon uppmuntrar oss även så man får en kick framåt att inte ge upp, även när det ibland tar emot, Det är härligt! Jag har roligt och jag märker att min hund tycker det är kul! En samhörighet har vuxit fram  mellan mig och min hund som jag inte hade förut. Min hund är mycket duktigare nu tack vare de här kurserna!!"
Heléne Hansen & Annie

1000 tack för all feedback!! Det värmer!  Och om du vill ge feedback på träning vi haft tillsammans så blir jag väldigt glad och tacksam för det mejlet/smset. Ändrar du dig och vill att jag tar bort texten/namnet så säg bara till