Rallylydnad - För dig som är ny och vill ta klivet in i rallylydnadens värld samt för dig som vill kicka igång er igen

Rallylydnad är glädje, samarbete, följsamhet tillsammans

Rallylydnad är  kul och utmanande för både hund och människa - var för sig och tillsammans ;-)

Denna kursen passar dig som vill ha roligt tillsammans med din hund, arbeta med samarbete, följsamhet och smidighet. Yngre som äldre. För dig som vill in i rallyns värld - för dig som vill fräscha upp - för dig som vill kicka igång rallyn igen !!


På kursen får du en matnyttig  genomgång i vad rallylydnad är och hur rallylydnad går till. Du kommer få med dig på en kurs vad du kan få på flera kurser. Vi  tränar främst på de speciella delar i rallylydnaden fast alla delar berörs. Vi går igenom Nybörjarklassens samtliga skyltar/moment inkl de nya för 2023 och finner en röd tråd.

När du gått kursen så har du med dig bla  grunder, delar och hela moment, kortare slingor, torrträning av dig, personliga tips, belönings- och träningsupplägg samt en kortare bana med lite lättsamt tänk inför ev tävling.


Önskvärda färdigheter inför kursen: Att du och din hund har en viss vardagslydnad, såsom sitt, ligg, gärna stå, att hunden kan vara stilla (stadga) i sitt, ligg och ev stå . Att hunden kan vara och följa dig intill ditt vänstra ben, i slakt koppel. Vi tränar lite på detta också fast det är bra att ha det med er in i kursen så ni kan fokusera på "rallylydnadens upplägg"

OBS! Inför kursstart så har du läst igenom Nybörjarjklassens momentbeskrivning/skyltar samt gärna regler för en ökad förståelse och snabbare kunna ställa alla frågor. Skyltar i 100-serien är Nybörjarklassen. Se HÄR
Regler se HÄR

Vill du sedan fortsätta att träna för att tävla så har du här en stabil grund att stå på för vidare träning eller kurs mot tävling. 

* Indivduell/personlig träning. 


 

 PLANERAD KURS 

DAG: ONSDAG 

TID: 18-ca 20 

DATUM: 30 aug, 6 sept, 13 sept, 20 sept

Plats: 

Kalmar Hundservice
Flottiljvägen 30 A, Kalmar

 Främst utomhus 

 Pris: 1595 kr

 ****************************************

Denna kursen är intensiv fast väldigt uppskattad och ni lär er väldigt mycket och har även mycket med er för vidare träning. 


Med reservation för ev ändringar

 Ha med dig gott av olika slag och leksaker som din hund älskar just idag,vatten, skål, och fika till dig om du vill. Kläder efter väder (ute/inne) Plus ett glatt och nyfiket sinne! 

CA6F77BF-7677-4A68-B092-AE7315216F55 

 


Anmälan: Välkommen med din anmälan. När du har anmält och fått bekräftat att kursen är fylld så betala in till  Swich 123 480 91 74 "Cathrine Jonsson". OBS ej BG längre utan swich eller kontonummer 8006-9, 3 146 197-3 (Swedbank)

Märk "Rallylydnad Nyb och startdatum för kurs" (+ namn om annan än du som betalar)

När du är anmäld och har betalat så kommer sedan ett introutskick inför kursstart med ytterligare info och tips att tänka på inför kursen. 

Frågor? - bara hör av dig så förtydligar jag :)

MEJL: cathrine_jonsson@hotmail.com  

Vi håller alla gott avstånd till varandra både för hundarnas och vårans skull.

Vid sjukdomssymtom stannar du hemma och om din tik löper så vill jag veta det i GOD TID innan träffen så vi kan lösa det på bästa sätt för alla. tack