Rallylydnad - Intro för dig som är ny och vill ta klivet in i rallylydnadens värld

 

Rallylydnad är glädje, samarbete, följsamhet tillsammans. Du och din hund går på tävling en bana med skyltar som meddelar vilket moment/rörelse du och din hund ska göra. Ordningsföljden på momenten kan vara hur som, det är hunden och du som gör detta tillsammans utan "kommenderingsinfo" inom ett markerat banområde. En kombination av bla lydnad och freestyle. Du och Din hund tillsammans. I ett "raskt och naturligt tempo". 

Rallylydnad är utmanande för både hund och människa - var för sig och tillsammans - roligt som aktivering - mer kontakt och smidighet - ett stöd även till andra grenar -  hålla "de grå" pigga - fotarbetet och teknik - ökat samarbete - kul ihop - göra rätt precis här - lyssna på infon - ge rätt info - vilja tävla? - mm :)

--------------

På kursen får du en ordentlig intro i vad rallylydnad är och hur rallylydnad går till samt tips och personlig träning på främst vissa speciella delar i rallylydnaden.
Utöver de två fysiska träffarna så pågår kursen ca 3-4 veckor till på distans. 

--------------

Önskvärda färdigheter: Att du och din hund har en viss vardagslydnad, såsom sitt, ligg, ev stå, att hunden kan vara stilla (stadga) i sitt, ligg och ev stå  och att hunden kan vara och följa dig vid din vänstra sida i slakt koppel. 

Vill du sedan fortsätta att träna för att tävla så har du här en stabil grund att stå på för vidare träning eller kurs mot tävling.

Denna kursen passar dig som vill ha roligt tillsammans med din hund, arbeta med samarbete, följsamhet och smidighet. Yngre som äldre. 

* Indivduell/personlig träning. 


 

PLANERAD KURS 
(Med reservation för ev ändringar)  

Två fysiska intensiva träffar med efterföljande 3-4 veckor på distans. 
På de efterföljande veckorna kan du själv välja hur mycket och med vad du vill ha stöd i som berör kursen. 
Denna tiden kan vara väldigt användbar när du tränar vidare och kan få återkoppling och stöd för minnet :). 
Din dialog med mig sker antingen via mejl/PM i skrift och/eller film så återkommer jag så snart jag kan med tips och feedback   
Se ovan vad kursen berör i stora drag. 

* Ha med dig gott av olika slag och leksaker som din hund älskar just denna kväll, vatten, skål, och fika till dig om du vill.

Plus ett glatt och nyfiket sinne! 

Dag: Fysiska träffar onsdag 20/3 + onsd 27/3 
sedan på distans tom v 17.

Tid: Kl 18-ca 20,30

Plats: Inomhus, Rinkabyholm
 Se här för vägbeskrivning

Pris: 950 kr

Max 4 ekipage

1. Y

 

Anmälan: Välkommen med din anmälan. När du har anmält och fått plats bekräftat så betala in till  BG 162-8007 "Cathrine Jonsson".  eller Swich 123 480 91 74 "Cathrine Jonsson". 

Märk "rallylydnad intro nya" (+ namn om annan än du som betalar)

När du är anmäld och har betalat så kommer sedan ett introutskick inför kursstart med ytterligare info och tips att tänka på inför kursen. 

Frågor? - bara hör av dig så förtydligar jag :)

MEJL: cathrine_jonsson@hotmail.com  
Eller via kontakformulär

Här finns regler inkl momentbeskrivningar. OBS alla klasser.